Home Project Reparatie Toezicht 24 uurservice's Handige Tips Anbi Contact

Over Ons

In 2006 is Stichting Dagbesteding Jonggehandicapten opgericht en begonnen met het Project "Dajong Computervrienden". Anno 2019 zijn Stichting Dajong en Het Fietsenschuurtje met elkaar in zee gegaan met een nieuw project naast Dajong Computervrienden, namelijk een dagbestedingscentrum waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en/of een handicap zich dagelijks bezighouden met dat waar deze personen goed in zijn:

Fietsreparatie.

Begeleid door vakkundige begeleiders die hart hebben voor de clienten (inclusief eventuele beperkingen) en de materie waar we dagelijks mee bezig zijn op gebied van technologie, zet stichting Dajong een kwalitatief hoogwaardig zorgproduct op de markt.

Zorg verlenen wij aan eenieder die met een zorgbudget een aanvraag bij ons doet en aan clienten die via een andere zorgorganisatie bij ons wordt ondergebracht.

Wij bieden onze clienten een dagelijks vaste structuur met herkenbare regelmatig terugkerende werkzaamheden. Daarnaast zijn wij structureel bezig om "on the job" waar mogelijk sociale vaardigheden aan te leren en te continueren. In ons project proberen we zo goed mogelijk een bedrijfstructuur te hanteren zoals wij die in de maatschappij dagelijks tegenkomen. hierdoor ervaren onze clienten ook de successen die ook in een normaal bedrijf kunnen worden behaald.

Bent u als client, ouder/verzorger of hulpverlener geinteresseerd in ons project? Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.
Stationsweg 49
2991CM Barendrecht
06-38755191
hetzijspoor@outlook.com

Open:
Dinsdag tot en met donderdag
van 07.00 uur tot 19.00 uur
maandag en vrijdag
van 07.00 uur tot 17.00 uur
in de weekends gesloten

Kamer van Koophandel 24375629

Bank Rabobank NL86RABO0106486853

BTW NL 8148.06.247.B01

Home
Project
reparatie
Toezicht
Handige Tips
Anbi
Contact
Privacy
sitemap