Home Project Reparatie Toezicht 24 uurservice's Handige Tips Anbi Contact

Verwerking Privacy gegevensGeachte klant,

Wij zijn verplicht u te informeren over de manier waarvoor wij uw privacy gegevens nodig hebben en de manier waarop wij deze opslaan.

Wanneer u een evenement aanmeld dan nemen wij gegevens op namelijk:
Naam
Adres
Woonplaats
Email
Telefoonnummer


Deze gegevens staan op een serversysteem wat lokaal op een server is geïnstalleerd.
Het serversysteem is van buiten onze locatie niet te bereiken via een internetverbinding, het systeem draait op een lokale internet verbinding. Ook is het serversysteem beveiligd met paswoorden.

Verder kan het zijn dat er kosten zijn gemaakt en waar u een factuur voor ontvangt. Deze gegevens worden eveneens opgeslagen op onze lokale server.

Onze beveiliging is hoog, zo hebben wij de externe poorten van onze servers afgesloten en hebben wij een hoog beveiligde router in ons bedrijf. Wachtwoorden zijn divers en wisselen.

Uw rechten:
Ben u het niet eens met de manier waarop wij uw gegevens verwerken en bewaren dan kunt u ons vragen uw gegevens uit ons systeem te verwijderen. Mocht u van ons een factuur hebben gekregen van een artikel waar garantie op staat en u claimt de garantie dan dient u wel de factuur te kunnen overleggen.

Toestemmingsverklaring: Door een opdracht te verstrekken verklaart u akkoord te zijn met het opslaan en bewaren van uw gegevens. De gegevens worden bewaard tot het moment dat u ons vraagt deze gegevens te verwijderen.
Stationsweg 49
2991CM Barendrecht
06-38755191
hetzijspoor@outlook.com

Open:
Dinsdag tot en met donderdag
van 07.00 uur tot 19.00 uur
maandag en vrijdag
van 07.00 uur tot 17.00 uur
in de weekends gesloten

Kamer van Koophandel 24375629

Bank Rabobank NL86RABO0106486853

BTW NL 8148.06.247.B01

Home
Project
reparatie
Toezicht
Handige Tips
Anbi
Contact
Privacy
sitemap